Iedereen loopt wel eens vast met zijn of haar interieur. Dat kan zijn met het kiezen van de juiste muurkleur, een vloer of bijvoorbeeld een nieuwe bank. Mijn cursussen niks voor jou? Kies dan voor een basis- of uitgebreid advies. Ik kan je helpen! Onderstaande pakketten zijn speciaal ontwikkeld om je te adviseren, ongeacht welk budget jij hebt. Het is ook mogelijk om alle pakketten online te bespreken, ideaal voor als je bijvoorbeeld ver weg woont. Overleg doen we dan via Teams.

Online brainstormsessies- en adviezen

Mijn interieuradviezen zijn op dit moment erg populair. De wachttijd kan oplopen van weken tot een paar maanden na het aanvragen van een advies. In de avonduren nu ook mogelijk, mail om je mogelijkheden te bespreken naar info@styleandsugar.nl of boek een brainstormsessie via deze link.

Uitgebreide adviezen en adviezen op maat kosten wat meer tijd. Na het boeken van het advies is het streven het plan binnen een tijdsbestek van 6 weken te presenteren, afhankelijk van de grootte van de woning. Adviezen 60km buiten Zwolle gaan digitaal.

Omdat het altijd fijn is om te zien welk werk ik heb geleverd kun je op mijn Instagram alle afgeronde projecten vinden. Hierbij een greep uit de reviews van tevreden klanten. Ben jij de volgende?